Yritys

Tietoa meistä

DA-Team on automaation ja robotiikan asiantuntija, jolla on laaja kokemus ja asiantuntemus alalta. Olemme toimineet alalla jo 25 vuotta, ja tiimimme koostuu neljästä henkilöstä ja suuresta yhteistyöverkostosta. Jokainen tiimiläisemme on alansa huippuosaaja ja omistautunut työlleen. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti asiakkaidemme toiveita.

DA-Team - yli 25 vuoden
kokemus alalta

Olemme moniammatillinen tiimi ja joukkoomme kuuluu insinööri, automaatiosuunnittelija, ohjelmistosuunnittelija ja tekniikkasuunnittelija.

Olemme asiantuntijoita alalla, joka on olennainen osa monen yrityksen toimintaa joka päivä. Automaatio ja robotiikka ovat avainasemassa tehostaessa liiketoimintaprosesseja ja parantamassa tuotteiden tai palveluiden laatua.

Me ymmärrämme, että automaation käyttöönotto ja robotiikkaratkaisujen kehittäminen saattavat tuntua haastavilta. Siksi tarjoamme sinulle kattavan palvelun, joka auttaa sinua joka askeleella – suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Pyydä tarjous

Vahvuutemme on, että pystymme ratkaisemaan suuriakin tarvekokonaisuuksia asiakaslähtöisesti. Automaation ja robotiikan avulla tehostetaan työtä ja näin ollen säästetään rahaa ja saavutetaan kilpailuetua.
Scroll to Top
Laita meille viestiä!