Automatiikka

Kokonaisvaltaiset automaatiojärjestelmät:

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksesi prosessien automatisointiin. Lähtien suunnittelusta aina käyttöönottovaiheeseen asti, kehitämme ja toteutamme automaatiojärjestelmiä, jotka tehostavat toimintaasi, jotta sinä säästät aikaa ja rahaa.

Tuotantolinjat ja teollisuuden automaatio:

Erikoisalaamme on teollisuuden automaatio, mukaan lukien koko tuotantolinjojen automatisointi ja ohjaus. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin, kuten prosessien automatisointia, laadunvalvontaa ja häiriöiden ennaltaehkäisyä.

Robotiikka

Räätälöidyt robotiikkaratkaisut:

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä robotiikkaratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Ratkaisumme ulottuvat kappaleenkäsittelystä ja kokoonpanosta monimutkaisempiin tehtäviin, kuten teollisuusrobottien käyttöön.

Käyttöönotto ja koulutus:

Tarjoamme kattavan tuen robotiikkaratkaisujen käyttöönotossa ja koulutamme henkilöstöä niiden käyttämiseen. Tavoitteena on varmistaa, että ratkaisumme tuovat sinulle todellista lisäarvoa ja parantavat toimintasi tehokkuutta.

Ylläpito ja tuki:

Tarjoamme jatkuvaa ylläpitoa ja teknistä tukea varmistaaksemme, että robotiikkaratkaisusi toimii luotettavasti ja tehokkaasti pitkällä aikavälillä.

Muut palvelut

Mekaniikka & automaatiosuunnittelu

(Solidworks / Eplan)

PLC ohjelmointi

(Omron)

Simulointi

(Rockwell Demo3D)

Pyydä tarjous

Vahvuutemme on, että pystymme ratkaisemaan suuriakin tarvekokonaisuuksia asiakaslähtöisesti. Automaation ja robotiikan avulla tehostetaan työtä ja näin ollen säästetään rahaa ja saavutetaan kilpailuetua.
Scroll to Top
Laita meille viestiä!