Yritys

TN- lehden Artikkeli Da-team Oy:stä

img_9380

DA-team perustettiin 2009 syksyllä automaatioalan parhaaseen tottuneen ja kokeeneen asiakaskunnan vaatimuksesta saada takaisin alan pariin ammattitaitoinen ja luotettava porukka.

DA-team perustettiin Hannu Seppälän toimesta ja Hannu toi mukanaan jo näyttönsä antaneen teamin. Hannu on aina toiminut asiakaslähtöisesti ja toimittanut automaatiolaitteita juuri asiakkaiden tarpeisiin. Jokainen laite on suunniteltu ja toteutettu juuri asiakkaiden tarpeisiin, kustannukset kohtaavat aina halutun lopputuloksen täydellisesti niin asiakkaan kuin toimittajan näkökulmasta.

DA-teamin perustaja Hannu Seppälä on kokenut ja arvostettu konkari alalla.

Hannu perusti Salon Hannu Seppälä Oy:n 1994 ja kasvatti yhden hengen automatioalan yrityksen yli 50 hengen AAA-luokan yritykseksi vuoteen 1999 mennessä. Marraskuussa 1999 Hannu myi yrityksensä PMJ Automecille ja yritys muutti nimensä PMJ Test Solutioniksi. Hannu jatkoi yrityksessä toimitusjohtajana sekä myöhemmin kun PMJ muutti nimensä Cencorpiksi ja fuusioi toimipisteensä, Hannu toimi yrityksen Salon tehtaanjohtajana ja testausautomaation johtajana.

2009 kun Savcor osti Cencorpin ja yritys ei enään toiminut kuin pk-yritys, asiakaskunta vaati Hannulta toimia ja DA-team on sen tulos. Jo 90-luvulla koviksi ammattilaisiksi todetut ja 2000-luvulla porukkaan sulautuneet ammattilaiset mukanaan, Hannu loi yrityksen juuri vanhojen ja uusien asiakkaiden tarpeisiin. Loistavasti verkostuneen porukan joka on erittäin motivoitunut, kouluttaa itseään jatkuvasti ja pysyy ”ajan hermolla” jatkuvasti. Tätä ei moni, ehkä ei mikään muu, pk-yritys pysty takaamaan.

Hannun teami on toiminut kansaivälisesti ja ymmärtää kulttuurierot sekä on valmis toimimaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ratkaisut syntyvät yksinkertaisista ajatuksista ja täten hinta pysyy kurissa. Muiden yritysten tarjoamat monimutkaiset ratkaisut muuttuvat DA-teamissä yksinkertaisiksi ratkaisuiksi, jolloin laitteen/laitteiston hinta on aivan eri kategoriassa ja ratkaisu yksinkertaisempi sekä asiakkaalle todennäköisesti sopivampi. Verkostoituminen alalla sekä alan reunamilla toimivien erikoisyritysten kanssa, saa aikaan erittäin kattavan organisaation. Jopa kymmenien yritysten kanssa toimitettava projekti näyttää asiakkaille yksinkertaiselta joustavan verkostoitumisen kautta tulleiden mahdollisuuksien ansiosta.